Åseral kommune

Turposter i Åseral

Åseral er én av fem kommuner som utgjør området for Friluftsrådet for Lindesnesregionen (FLiR). Her er det noe for alle, fra lette turer og trilleturer til mer krevende turer og toppturer. I menyen nederst til høyre kan du se hvilke og klikke deg inn på disse turene. Vi publiserer resultatlistene i hver kommune etter endt sesong.

Her ser du hvordan du registrerer deg for å bli med.

Tell ToppTur i 2017:

15. mai 2017 kjører vi ut et pilotprosjekt i Åseral som vi kaller Tell ToppTur. I samarbeid med Åseral Idrettslag setter vi ut postkasser og tradisjonelle klippetenger på 10 utvalgte topper i kommunen. Du må ha eget kontrollkort for å bli med, disse kan kjøpes på rådhuset i Kyrkjebygd, Minne kultursenter og Åseral bensin. Kortene koster 100 kr for voksne og 50 kroner for barn. Barn trenger kun å gå 5 topper for å få premie. Går dere alle toppene innen november får dere en kul t-trøye i premie!

Alle turene er også Tell-turer slik at du kan registrere turene her også, samt finne turbeskrivelse og kart her.

Kontakt oss ved problemer med å registrere turpostkoden.

Om Åseral

Åseral kommune er Lindesnesregionens nordligste kommune, og er kjent for vann og snø med flere damanlegg, fem kraftverk, mange hytteområder og tre alpinsentere. Kommunen har under 1000 fastboende innbyggere, men er ganske stort i areal. Åseral har et variert naturlandskap med store hei- og fjellområder, dalføre, elver og fine skogområder. Åseral kan også skryte av å ha Norges sørligste fjell over 1000m, Skoræ (1041 moh).