Om TellTur

TellTur er friluftsrådenes elektroniske system for turregistering (postkassetrim). Her kan du finne turmål og registrere resultatene dine. Konkurrere med deg selv eller med andre turgåere om å nå flere mål. Klikk «Velg turmål»/ «Finn turmål» og klikk deg fram til ditt område for å se hvilke turmål som finnes og bli med på tur!

Slik kommer du i gang

  1. Registrer deg som ny bruker ved å klikke «Logg inn/ registrer» i den grønne toppmenyen. Når du har registrert deg, får du tilsendt passord på e-post.
  2. Logg deg inn og klikk på velkomsthilsenen øverst i høyre hjørne i sort meny. Legg inn informasjon om deg selv. Da kan du også endre passordet.
  3. Finn turmål ved å klikke på den blå boksen (eller oppe i grønn meny), der får du vite det du trenger om turmålet. Kos deg på turen. På turmålet vil du finne en kode som du enten kan sende inn på sms til 2401 med kodeordet TELLTUR (kr. 5,-) eller du kan gå inn på nettsiden og registrere kodene dine gratis ved å klikke på den grønne boksen «Registrer turmål». For å få årets premier, må du lese nærmere bestemmelser for de ulike konkurransene på sidene til friluftsrådene og deres kommuner. NB! I Vesterålen er det litt andre regler som gjelder for å innhente turkodene. Se forsiden til friluftsrådet for nærmere bestemmelser.

Lykke til og god tur!

Trenger du mer hjelp? Gå inn på Hjelp-siden: www.telltur.no/hjelp

Vil du vite mer om hva et friluftsråd er? Friluftsrådene er faste samarbeid mellom to eller flere kommuner og eventuelt organisasjoner om nærmere definerte felles friluftsoppgaver. Les mer om friluftsrådene og Friluftsrådenes Landsforbund på www.friluftsrad.no.

Vil du ha flere turforslag? Gå inn på GodTur.no. Der kan du finne enda flere turforslag, enten du vil være med på organiserte turer (aktivitet), legge opp egen tur til et turmål (friluftselement) eller følge en rutebeskrivelse (turer).