Vesterålen Friluftsråd

Hovedåpning og distribusjon av brosjyra TellTur 2017 er onsdag 24.mai!

Registreringen blir åpen til fredag 3.november!

153 turmål vil i år være tilgjengelig i TellTur! Av disse 153 turmålene er hele 23 nye. Disse åpner vi i løpet av juni mnd.

Alt om TellTur 2017

 TellTur Bedrift finner du her!

 TellTur Barn finner du her!

NB! Info om vår ordinære TellTur står under på denne siden, mens info om TellTur Bedrift og TellTur Barn finner du ved å trykke på linkene over. Info om TellTur-dagen lørdag 23. september finner du i menyen til høyre. TellTur-dagen blir arrangert i Folkehelseuka!

Flere lag og foreninger i hver kommunene har lokale turkassetrim med egne kriterier og premier! Info om de vi samarbeider med finner du under kommunesidene i menyen til høyre! Meld deg på, både den lokale og den regionale turkassetrimmen, og gå begge samtidig!

Intersport logo

Vår hovedsponsor for TellTur er Intersport Sortland!

Intersport Sortland støtter TellTur med kr. 20 000,- i gavekort for sesongen 2017!

Årets konkurransekriterier og premier er: 

TellTur: Registrerer du over 15 turer, på 10 ulike turmål, i 3 forskjellige kommuner er du med i trekningen av et gavekort på kr. 5000,-. Trekning i november!
TellTur Barn: Grønn hettegenser når du har registrert mer enn 80 poeng. T.o.m 13 år.
TellTur Aktiv: Rød t-skjorte fra Craft når du har registrert mer enn 180 poeng.
TellTur Elite: Svart t-skjorte fra Craft når du har registrert mer enn 30 ulike turer.
TellTur Bedrift: Blå t-skjorte fra Craft når du er med et bedriftslag. Se link over.
TellTur-dagen! Lørdag 23. september: Se utfyllende informasjon i menyen til høyre.
Impulspremier: Vi legger ut premier i tilfeldige TellTurkasser gjennom hele sommeren. Sjekk derfor i kassen hver gang du når et turmål, det kan lønne seg.

Toppremien til de mest aktive! Turgåeren, herre og dame, som står igjen med den høyeste poengsummen etter 3.november vinner en 3-lags skalljakke med VentAir fra Craft. I tillegg trekker vi ut 4 stk (2 herre og 2 dame) jakker av samme merke og modell blant de 10 høyeste poengsummene hos damene og herrene.

Gradering: Grønn tur gir 3, blå gir 3 – 5, rød gir 5 – 10 og svart gir 15 poeng!

HENT PREMIEN DIN: Når du har oppnådd nok poeng for premie, kan du hente denne på regional turistinformasjon på Sortland – Kjøpmannsgt 2. (Maks 1 gratis per farge). Har du oppnådd nok poeng kan du i tillegg til premien kjøpe flere t-skjorter av samme farge. Pris: Hettegenser kr. 299,-. T-skjorte kr. 349,-. Klærne er av meget høy kvalitet.

Instagramkonkurranse:

Ta masse bilder, legg de ut på Instagram og vinn flotte premier!

  • Skriv #telltur+kommune (f.eks: #tellturhadsel) på ditt bilde!
  • Vi velger ut 6 kommunevinnere (hver vinner får et gavekort på kr.500,- gitt av hovedsponsor).
  • Kommunevinnerne er også med i vurderingen om å bli «Årets TellTurbilde i Vesterålen». Vinnerbildet får et gavekort på kr. 1000,- gitt av hovedsponsor og bildet blir forsiden på TellTurbrosjyren for 2018!

NB! Profilen må være «offentlig» for å være med i konkurransen!

Viktig info om registrering av turkoder:

I år åpner vi egen bedriftstilpasset registrering (TellTur Bedrift) og egen registrering for barn til og med 13. år (TellTur Barn). Vi har hele 153 turmål å velge mellom og da blir det svært mange forskjellige turkoder å holde orden på.

For å få dette til tester vi derfor ut en SMS tjeneste (som er gratis å bruke). Ved å sende et unikt «Kodeord» til 2065 får du en sms i retur med turkoder. Turkoden som gjelder for din kategori (TellTur, TellTur Bedrift, TellTur Barn) er den du skal registrere her på «Registrer din tur». Husk at turkodene kan endre seg flere ganger i løpet registreringsperioden.

NB! Det er helt greit å være med på TellTur Bedrift eller TellTur Barn og samtidig være med på den ordinære utgaven av TellTur. Det eneste du må huske på da er at turkodene er forskjellig på de tre kategoriene. Du kan bruke samme brukerprofil på TellTur Barn og TellTur. For TellTur Bedrift gjelder kun et brukernavn for inntil 5 deltakere på hvert lag. Dette brukernavnet kan ikke brukes i den ordinære TellTur.

Slik ser kodearket ut på alle turmålene våre: 

Lenke til hjemmeside: http://friluftsrad.vestreg.no/Aktuelt